Magento Hosting – alege un serviciu bun pentru site-ul tau

Magento Hosting – alege un serviciu bun pentru site-ul tau

Gazduirea Magento este momentan disponibilă de la sute de mii de furnizori. În timp ce orice gazduire Magento, găzduire eCommerce sau chiar o companie generică de găzduire web poate arăta la fel la fel – plasată în termeni foarte simpli, nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Există trei elemente cheie pe care le

Gazduirea Magento este momentan disponibilă de la sute de mii de furnizori. În timp ce orice gazduire Magento, găzduire eCommerce sau chiar o companie generică de găzduire web poate arăta la fel la fel – plasată în termeni foarte simpli, nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Există trei elemente cheie pe care le vom observa:

Fiabilitate
Securitate
Performanţă

În timp ce acestea din nou pot să apară ca termeni destul de generic pentru a selecta orice companie de gazduire web, acestea nu sunt. Să examinăm fiecare dintre aceste subiecte cu privire la modul în care se aplică în mod special pentru găzduirea Magento, în speranța de a dezvălui care sunt puținele companii de gazduire realiste Magento.

Fiabilitate

Este un simplu fapt că este prea ușor să începeți o companie de gazduire web. Cele mai multe companii de găzduire sunt “gazde de hobby”, sau arată un om. Ei nu au personal de administrare a sistemelor sau personal de service pentru clienți peste orele de lucru. Nu au acces administrativ la serverele care găzduiesc corect site-ul dvs. și cu siguranță nu fizic. Ei sunt reselleri fără experiență în modul în care să găzduiască în mod corect un site web și o șansă foarte mică de a rămâne în afaceri foarte mult timp.

Magento are cerințe de sistem care nu sunt activate în mod implicit într-un procent foarte mare al companiilor de găzduire web acolo și probabil că nu va funcționa optim, sau chiar deloc dacă gazda dvs. web nu a reglat un mediu de găzduire web pentru a juca frumos cu Magento. Aceste companii de găzduire web nu vor avea capacitatea de a îndeplini cerințele unice de găzduire web pentru coșul de cumpărături Magento.

Primul lucru pe care ar trebui să te uiți la alegerea unei companii de găzduire Magento este cât timp au fost în afaceri. Companiile din lista de parteneri Magento Enterprise Hosting Partner sunt ideale. În primul rând, aceste companii cunosc intrările și ieșirile aplicației Magento în prima zi și nu vor mai fi lăsate să experimenteze găzduirea în momentul în care apar probleme. Unele companii din lista oficială, cum ar fi Nexcess, lucrează direct cu Magento timp de peste un deceniu. Numărul de companii de găzduire Magento despre care se poate spune că se poate conta pe de o parte, dar sunt un loc minunat pentru a începe căutarea.

Securitate

Securitatea este un subiect crucial pentru orice site web eCommerce. Dacă site-ul dvs. stochează informații financiare valoroase, cum ar fi numerele cărților de credit și contactele personale, așa cum fac majoritatea magazinelor Magento, gravitatea acestui subiect se înmulțește. Nici o organizație nu își poate permite să riște efectele devastatoare ale compromiterii acestor date. Multe medii de găzduire Magento constau în partiții private, virtuale ale unui server. Acest lucru protejează împotriva unui număr de explozi potențiali care pot fi deschise de către webmasterii iresponsabili care altfel ar putea să împartă un server cu site-ul dvs. de coș de cumpărături Magento.

Indiferent de compania pe care o alegeți pentru găzduirea Magento, este o idee bună să faceți scanări PCI zilnice (industria cărților de plată), utilizând un serviciu precum ScanAlert sau McAfee Secure. În plus față de asigurarea suplimentară că aceste insigne oferă vizitatorilor dvs. (care s-au dovedit a îmbunătăți drastic conversiile prin sporirea încrederii), aceasta înseamnă că gazduirea dvs. Magento rămâne în siguranță. Noile exploatări au loc în fiecare zi, iar nenumărate companii de găzduire web nu testează niciodată conformitatea cu PCI. Înainte de a comanda hosting, întrebați-vă gazda dacă sunt compatibile cu PCI, dar nu vă opriți aici – testați-vă singuri!

Performanţă

Tuning-ul de performanță este un subiect care nu trebuie luat ușor într-un serviciu de găzduire Magento și omiterea impactului acestui factor este probabil cea mai frecventă greșeală pe care companiile o fac atunci când selectează gazda Magento. Știați că studiile au demonstrat în repetate rânduri că utilizatorii gravitează drastic spre site-uri web mai rapide? Gandeste-te la asta. Nicio locație nu este mai competitivă pentru a vinde produsul dvs. pe Internet. Dacă două coșuri de cumpărături Magento au aceleași produse, dar unul este în mod constant cu doar 10% mai rapid, la care te-ai grăbi?

Această tendință a devenit atât de clară, încât Google a făcut să penalizeze site-urile web lentă în rezultatele căutării. De fapt, gigantul de căutare este atât de serios în ceea ce privește penalizarea serverului tău de web lent, încât accelerarea site-ului tău este specificată direct în Ghidul pentru webmasteri, ca o modalitate de a face site-ul să aibă un rang mai bun în rezultatele obținute.

În timp ce Magento este destul de rapid în afara casetei, acesta nu va funcționa până la specificații dacă nu vă aflați într-un mediu Magento gazduit de Magento și performanța generală. Astfel de câștiguri de performanță pot fi găsite prin vizionarea partenerilor oficiali ai Magento Hosting, la care se face referire pe site-ul Web Magento, deoarece un număr de astfel de gazde au dezvoltat medii de găzduire izolate Magento, adaptate în mod special pentru a accelera comportamentul unic al unui coș de cumpărături Magento.

În concluzie, nu face aceeași greșeală pe care o fac cei mai amabili webmasteri Magento. Afla mai multe despre furnizorul dvs. de găzduire Magento înainte de serviciul de comandă și vă vor trata bine!

Sfătosu'
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel