Fa-ti propriul tau Blog

Fa-ti propriul tau Blog

Un blog este o modalitate excelentă de a adăuga rapid conținutul unui site. Aveți posibilitatea să utilizați un blog ca un add-on la site-ul dvs. obișnuit sau să îl utilizați de sine statator. În orice caz, un blog vă permite să partajați conținut cu cititorii dvs., cum ar fi recenzii, articole sau știri scurte pe

Un blog este o modalitate excelentă de a adăuga rapid conținutul unui site. Aveți posibilitatea să utilizați un blog ca un add-on la site-ul dvs. obișnuit sau să îl utilizați de sine statator. În orice caz, un blog vă permite să partajați conținut cu cititorii dvs., cum ar fi recenzii, articole sau știri scurte pe un anumit subiect.

Pentru a crea un blog, veți avea nevoie de un software de blogging, precum și de un cont de găzduire. Aveți mai multe opțiuni atunci când este vorba despre ambele. Software-ul de blogging este, de obicei, gratuit, și aveți posibilitatea de a alege de hosting gratuit, sau plătit găzduirea pe propriul dvs. domeniu.

Cei doi jucători mari când vine vorba de software-ul de blogging sunt blogger și wordpress. Principala diferență dintre cele două este că bloggerul găzduiește software-ul pe propriul său server, iar wordpress este software-ul gratuit pe care îl instalați în contul dvs. de găzduire. Odată ce WordPress este instalat, este la fel de ușor de utilizat ca software-ul bloggerului.

In timp ce un blog de wordpress este mereu găzduit pe cont propriu, puteți găzdui blogul gratuit pe blogger, sau îl puteți găzdui pe propriul dvs. cont de găzduire și sub propriul domeniu.

După ce ați creat blogul, veți putea începe să postați conținut. Utilizarea unui blog este foarte asemănătoare cu utilizarea e-mailului sau a unui mesaj de bord. Introduceți un titlu pentru postarea dvs. și introduceți mesajul. În timp ce nu puteți utiliza strategii regulate de optimizare a motoarelor de căutare, puteți utiliza cuvântul dvs. cheie principal pentru subiectul despre care scrieți atât în ​​titlu, cât și la începutul mesajului sau postului. Acest lucru va ajuta motorul de căutare să determine ce este vorba despre blogul dvs. și despre această postare.

Blogurile au tendința de a fi indexate destul de repede de către motoarele de căutare, ceea ce înseamnă că veți căuta în mod activ vizitatorii pe blogul dvs. destul de repede.

Pentru a genera bani din blogul dvs., puteți lucra cu recomandări pentru produse în postarea dvs., de exemplu, dacă sunteți un afiliat pentru o carte electronică despre modul în care copilul poate dormi noaptea, puteți scrie despre ebook și posta pe blog, sau ați putea scrie un scurt articol despre modul în care noii părinți se pot confrunta cu lipsa de somn până când copilul adoarme și apoi menționează ebook-ul ca o resursă la sfârșitul articolului.

Adăugați linkuri către unele dintre produsele dvs. afiliate preferate în bara laterală a blogului dvs., astfel încât să apară indiferent de mesajul pe care vizitatorul îl citește.

De asemenea, puteți adăuga anunțuri cu plată per clic, cum ar fi Google AdSense, fie în bara laterală, fie în postările individuale de pe blog. Dacă utilizați Google AdSense în corpul postării dvs. asigurați-vă că postările dvs. nu sunt prea scurte și că vă lipiți de un anumit subiect pe post. Acest lucru va permite Google să afișeze anunțuri care sunt legate de subiectele dvs. de postare și, sperăm, vor fi de interes pentru cititorii dvs.

Sfătosu'
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel