DreamHost Review: Experienta personala

DreamHost Review: Experienta personala

În cazul în care căutați o companie de hosting de încredere pentru a găzdui site-ul dvs., aceast review vă va ajuta să decideți dacă DreamHost este o alegere buna pentru dvs. Aceasta este propria mea experiență personală cu ei. M-am dus pe site-ul lor prin intermediul paginii WordPress. Faptul că acestea sunt aprobate de WordPress

În cazul în care căutați o companie de hosting de încredere pentru a găzdui site-ul dvs., aceast review vă va ajuta să decideți dacă DreamHost este o alegere buna pentru dvs. Aceasta este propria mea experiență personală cu ei.

M-am dus pe site-ul lor prin intermediul paginii WordPress. Faptul că acestea sunt aprobate de WordPress este unul dintre motivele care m-au făcut să mă înscriu cu ei. E simplu. Există numeroase povestiri despre experiențe negative ale oamenilor cu multe servicii de găzduire web. Deci, pentru a evita genul asta de experiente, am căutat pe internet cateva zile un serviciu de găzduire care a fost testat și care e de încredere.

WordPress nu ar recomanda un serviciu de gazduire care va oferi servicii proaste pentru clientii lor, deoarece acest lucru va afecta si imaginea proprie.

WordPress spune pe site-ul lor:

“Există sute de mii de servicii hosting online, marea majoritate a cărora îndeplinesc cerințele minime WordPress, și alegerea unul din mulțime poate fi o corvoadă. La fel cum florile au nevoie de mediul potrivit pentru a crește, WordPress funcționează cel mai bine când este într-un mediu bogat de găzduire.

Am testat mai multe gazde decât vă puteți imagina; în opinia noastră, gazdele de mai jos reprezintă unele dintre cele mai bune și mai strălucite din lumea hosting-ului …

DreamHost

WordPress instalare cu 1 clic, update-uri automate, domenii găzduite nelimitat și suport excelent! DreamHost are peste 600.000 de bloguri și site-uri WordPress la nivel global și oferă o perioada de teste gratuită de 2 săptămâni, un nume de domeniu gratuit, plus spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă, baze de date MySQL și adrese de e-mail. Instalați cu ușurință plug-in-urile dvs. preferate WordPress și puteti dormi linistit avand garanția noastră de 100% uptime. ”

Deci, am semnat pentru shared hosting la rpetul de 8.95 dolari / luna, care este foarte ieftin. Am completat formularul de cerere online și, în 3 ore de la depunerea cererii, contul meu a fost aprobat. Așa că am vorbit cu serviciul pentru clienți, pentru a afla când site-ul meu va fi în sus și mi sa spus că va dura până la 8 ore.

Când am verificat înapoi a fost functional în termen de 6 ore (care este de aproximativ 3:55 am după ce am terminat de a vorbi cu reprezentantul serviciului pentru clienți până la ora 10:00 în ziua precedentă).

Așa că am instalat blogul meu WordPress printr-o instalare cu un singur clic. Acesta este un alt avantaj care m-a atras la serviciul lor. În loc de a învăța o mulțime de lucruri sau de a memora o mulțime de coduri doar pentru a găzdui blog-ul meu tot ce trebuia să fac este să faceți clic pe Install icon și gata! Site-ul meu este live.

Tot ce trebuie sa fac acum este sa scriu, asta fiind is motivul pentru care am vrut sa am un blog. Daca sunteti ca mine si nu vreti sa pierdeti bani si timp, testand variante de hosting mai mult sau mai putin dubioase si invantand sa instalati diverse programe, atunci mergeti fara grija pe hostingul de la Dreamhost si nu veti regreta.

Sfătosu'
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel