De ce este o idee proastă sa folosesti Gazduire web gratis pentru afacerea ta

De ce este o idee proastă sa folosesti Gazduire web gratis pentru afacerea ta

Într-un efort greșit de a economisi bani, mulți antreprenori decid să scape de cel mai important element al prezenței lor online: site-ul companiei. Mai degrabă decât să cumpere un domeniu și găzduire web, se înscriu pentru un serviciu “gratuit” care oferă “site-uri în cutie” gen Wix sau Squarespace. Furnizorii de hosting “gratuit” au locul lor.

Într-un efort greșit de a economisi bani, mulți antreprenori decid să scape de cel mai important element al prezenței lor online: site-ul companiei. Mai degrabă decât să cumpere un domeniu și găzduire web, se înscriu pentru un serviciu “gratuit” care oferă “site-uri în cutie” gen Wix sau Squarespace.

Furnizorii de hosting “gratuit” au locul lor. Sunt bune pentru utilizările strict personale, cum ar fi blogging-ul despre hobby-ul dvs. de grădinărit sau partajarea imaginilor animalelor dvs. de companie, dar acestea sunt teribile în scopuri comerciale, din mai multe motive:

Gazduirea “gratuita” vine cu un cost, inainte de a face publicitate pe site-ul dumneavoastra. Nu numai că acest aspect este ieftin și neprofesional, dar anunțurile pot fi pentru concurenții dvs. sau pentru firmele cu care nu doriți să fiți asociate.

Gazduirea “gratuita” include un spatiu foarte limitat si lățime de bandã. Odată ce site-ul dvs. depășește lățimea de bandă lunară “liberă” a gazdei dvs., site-ul dvs. va fi suspendat până în luna următoare, închizând și închizând efectiv ușile până atunci. Odată ce site-ul dvs. depășește spațiul de disc alocat gazdei dvs., nu puteți adăuga mai mult conținut; trebuie să faceți upgrade la un plan plătit sau să ștergeți conținutul existent.

Gazduirea “gratuita” nu include un nume de domeniu. Întreprinderile reale au nume de domenii, cum ar fi “http://www.mybusiness.com”, nu mybusiness.freehostname.com. În plus, deoarece site-ul dvs. nu vine cu un nume de domeniu, acesta nu include, de asemenea, adrese de e-mail la domeniul dvs., făcând în continuare afacerea dvs. să pară neprofesională și eventual discutabilă.

Nu dețineți conținutul unui site “gratuit”; furnizorii de servicii de găzduire și pot decide să șterge tot conținutul dvs. în orice moment, din orice motiv consideră adecvat. Povestirile despre horror abundă de site-uri destul de extinse, fiind șterse pentru “spam” sau “conținut necorespunzător”. Acest lucru duce la următoarea problemă cu site-urile “gratuite” …

Gazdele “gratuit” au opțiuni de sprijin extrem de limitate sau inexistente. Dacă furnizorul gratuit de găzduire șterge site-ul dvs. sau dacă se întâmplă ceva simplu, nu există niciunul pentru a vă apela sau a trimite un e-mail pentru ajutor.

Gazdele “gratuit” nu includ funcții avansate, cum ar fi cărucioare de cumpărături sau liste de e-mail opt-in, iar opțiunile de proiectare pot fi limitate la un număr mic de șabloane. De exemplu, versiunea “gratuită” a WordPress nu permite instalarea pluginurilor – care sunt inima WordPress – sau șabloanele personalizate.

Această gazduire gratis nu poate fi gratis pentru totdeauna. Dacă furnizorul dvs. de gazduire web decide să elimine pachetele gratuite, acesta poate șterge site-ul dvs. fără notificare și vă poate percepe o taxa mare dacă doriți să obțineți întregul conținut înapoi.
Cu domenii și gazduire web fiind atât de ieftin, și cu platforme precum WordPress, făcându-l extrem de ușor să proiectezi site-uri cu aspect profesional, nu există nici un motiv valabil să nu cumperi un domeniu și hosting pentru afacerea ta. Dacă vă puteți permite să cumpărați o pizza o dată pe lună, puteți să vă permiteți mai mult să achiziționați spațiu web pentru afacerea dvs.

Sfătosu'
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel