Ar trebui femeile să evite dieta Keto?

Dieta Keto a devenit un subiect destul de popular în comunitatea de fitness. Ajută la scăderea în greutate și la scăderea inflamației în intestin. Noi cercetări au arătat efecte pozitive atât pentru bărbați, cât și pentru femei, aderând la o dietă keto. Care este dieta Keto? În primul rând, o dietă ceto sau ketogenică este

Dieta Keto a devenit un subiect destul de popular în comunitatea de fitness. Ajută la scăderea în greutate și la scăderea inflamației în intestin. Noi cercetări au arătat efecte pozitive atât pentru bărbați, cât și pentru femei, aderând la o dietă keto.

Care este dieta Keto?
În primul rând, o dietă ceto sau ketogenică este concepută pentru a vă menține corpul într-o stare de cetoză mai mare. Cetoza nu este anormală. Este o stare în care corpul dumneavoastră are un conținut scăzut de carbohidrați. Atunci când se întâmplă acest lucru, începe să ardă grăsime, mai degrabă decât carbohidrați. Procesul produce cetone. Persoana obișnuită nu rămâne în stare cetogenică decât în ​​timpul exercițiilor grele, cum ar fi CrossFit sau în timpul sarcinii.

O dieta ketogenică promovează carbohidrați foarte scăzut și un aport mai mare de grăsimi. Corpul, la rândul său, va folosi grăsimile pentru a produce energie. Această dietă a demonstrat, de asemenea, scăderea bolilor autoimune, bolilor endocrine și, de asemenea, are proprietăți de combatere a cancerului.

Cetoza poate fi o problema pentru cei care au diabet. Acest lucru poate apărea dacă nu utilizați suficientă insulină.

Cum ajută Keto sportivii CrossFit?
După cum sa afirmat mai devreme, o dietă ketogenică ajută la arderea grăsimilor, apoi la scăderea în greutate. Această dietă cu carburi scăzute este similară dietei Paleo. Suntem un susținător puternic al lui Paleo, deoarece promovează proteine ​​mai mari pentru combustibil în loc de carbohidrați. După cum am afirmat mai devreme, dieta ceto folosește mai degrabă grăsimi decât proteine ​​pentru combustibil. O dietă ceto și paleo atât ard grăsime în timp ce menținerea musculare.

De ce este dieta Keto bună pentru femei?
Efectele aceastei diete pentru femei sunt surprinzător de bune. În plus față de pierderea în greutate și câștigul muscular, o dietă ceto are un mod uimitor de a ajuta sistemul endocrin. Toți înțelegem efectul pe care hormonii îl au asupra atletului femeii.

Hormonii fluctuanți pot provoca dureri, oboseală și chiar depresie. Legătura dintre hormoni și cancer nu poate fi negată. O dietă ceto sa dovedit a reglementa mai bine sistemul endocrin. Făcând acest lucru, decretează incidența unor forme de cancer, a bolii tiroidiene și a diabetului zaharat.

Cum o femeie inițiază o dietă ceto?
Încet și cu grijă. O dietă cu regim cutanat nu ar trebui să înceapă la 100%. Ar trebui să scăpați încet cantitatea de carbohidrați pe care îi consumați. Tăierea prea rapidă a carbohidraților poate avea un efect negativ. Poate stresa corpul și îl poate deruta, provocând astfel un dezechilibru puternic.

De asemenea, dacă sunteți gravidă sau alăptați, nu trebuie să utilizați o dietă keto. În această perioadă, mâncați o dietă bine rotunjită de fructe, legume, produse lactate și boabe.

Sfatosii va recomanda dieta Keto pentru o viata mai sanatoasa

 

Sfătosu'
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel