7 remedii naturale pentru boali de inima

Sunteți interesat de remedii naturale pentru boala de inimă? S-ar putea să fiți recent diagnosticați. Poate doriți să o împiedicați. Există lucruri pe care le puteți face pentru această problemă. Asigurați-vă și ascultați medicul dumneavoastră. Dacă vă aflați pe anumite medicamente, nu le luați. Există suplimente și lucruri pe care le puteți lua. Asigurați-vă că

Sunteți interesat de remedii naturale pentru boala de inimă? S-ar putea să fiți recent diagnosticați. Poate doriți să o împiedicați. Există lucruri pe care le puteți face pentru această problemă.

Asigurați-vă și ascultați medicul dumneavoastră. Dacă vă aflați pe anumite medicamente, nu le luați. Există suplimente și lucruri pe care le puteți lua. Asigurați-vă că nu vor interfera cu medicamentele pe care le luați.

CoQ10

Acesta este un supliment foarte sigur. Este o substanță asemănătoare cu vitamina, care se găsește în tot corpul. Din anumite motive, persoanele cu afecțiuni cum ar fi insuficiența cardiacă congestivă sunt scăzute la COQ10. Suplimentarea poate avea o mare diferență. Este folosit ca tratament pentru inimă în multe țări străine.

COQ10 este un supliment bun pentru a lua cu medicamente statine. Medicamentele de statină pot reduce în mod eficient colesterolul. Cu toate acestea, ele pot să epuizeze corpul COQ10. Luarea OCQ10 poate fi importantă pentru sănătatea dumneavoastră cardiovasculară.

Vitamina C

Ai suficient vitamina C? Nu este ușor să consumați alimente bogate în vitamina C în fiecare zi. Este o idee bună să luați un supliment de vitamina C de calitate. Această vitamină a arătat că are un efect pozitiv asupra colesterolului și asupra sănătății cardiovasculare.

Păducel

Pădurea de păducel este sursa multor studii la nivel mondial. Este dovedit a fi eficient pentru multe afecțiuni cardiovasculare. Poate crește fluxul sanguin către inimă și îi ajută să lucreze mai ușor. Se crede că nu are efecte secundare majore.

Taurina

Taurina este un aminoacid. Taurina ajută organismul să mențină nivelurile adecvate de electroliți. Acest lucru poate proteja inima de lipsa de potasiu.

Seleniu

Acesta este un element important. Deficiențele au fost legate de lucruri precum cardiomiopatia. De asemenea, a fost legată de nivelurile ridicate de colesterol.

Crom picolinat

Corpul tau are nevoie de crom pentru functia cardiovasculara adecvata. Aceasta poate ajuta la scăderea colesterolului rău. În același timp, poate ajuta la creșterea colesterolului bun.

Arginina

Arginina este un aminoacid esențial. Arginina furnizează organismului oxid nitric. Acest lucru este esențial pentru sănătatea venei și arterei. Poate ajuta la hipertensiune arterială, deoarece relaxează pereții vaselor de sânge.

rezumat

Doriți să găsiți remedii naturale pentru bolile de inimă? Există multe lucruri de analizat. COQ10 este important pentru funcția musculară în organism. Acesta este epuizat atunci când luați medicamente statine. Suplimentarea cu COQ10 poate ajuta la afecțiuni cardiovasculare. Vitamina C are un efect pozitiv asupra colesterolului. Pădurea de păducel este un tratament dovedit în unele țări. Corpul tau are nevoie de lucruri precum cromul, seleniul si taurina. Asigurați-vă că discutați cu medicul înainte de a lua ceva nou.

Sfătosu'
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel